Η Wedding Card είναι μια εκπτωτική κάρτα, η οποία παρέχει εξαιρετικές εκπτώσεις σε καταστήματα που σχετίζονται με τον γάμο. Η επίδειξη της Wedding Card σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σημαίνει αυτόματα εκπτώσεις από 20% έως και 50% σε όλα τους τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Έτσι με μόλις 200 ευρώ αποκτάτε το δικαίωμα σε σημαντικών εκπτώσεων σε μια σειρά από επώνυμα καταστήματα και επαγγελματίες.

Τί σημαίνει όμως η Wedding Card στην πράξη;

Σήμερα το κόστος ενός μέσου γάμου στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα) φτάνει στα 10.000 ευρώ. Ναι, περίπου 10.000 ευρώ για μια μέση λύση! Υπολογίστε μόνοι σας, το ενοίκιο ενός νυφικού μέσου κόστους, το κόστος αγοράς ενός γαμπριάτικου κοστουμιού και στη συνέχεια τα προσκλητήρια, η κόμμωση και το μακιγιάζ της νύφης, η φωτογράφηση του μυστηρίου, ο ανθοστολισμός, η δεξίωση, η μουσική επένδυση της δεξίωσης, το ταξίδι του μέλιτος και πολλά άλλα. Εάν στα παραπάνω συνυπολογίσετε τα έξοδα για το νέο σπιτικό τότε!!! Το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 15.000 ευρώ απλά προσθέτοντας την κρεβατοκάμαρα και μια σύνθεση για το σαλόνι του νέου σπιτιού.

Με την Wedding Card όμως αποκτάται το δικαίωμα σημαντικών εκπτώσεων οι οποίες ξεπερνούν κατά μέσο όρο το 30%! Με αποτέλεσμα το αρχικό κόστος των 10.000 ευρώ να μειώνεται δραστικά! Έτσι, απλά μόνο με 200 ευρώ έχετε ένα κέρδος ύψους μεγαλύτερου από 3.000 ευρώ.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρειάζονται για έναν αξέχαστο γάμο. Έτσι ο γάμος σας γίνεται πραγματικότητα πολύ πιο οικονομικά από ότι υπολογίζατε.

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι η Wedding Card έχει διάρκεια ισχύος 12 μήνες, ώστε να σας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανώσετε τον τέλειο γάμο!

Δείτε Εδώ Μεγάλες Προσφορές!